Οι θεωρίες Συνωμοσίας και ο εθνικός διχαστής

Οι θεωρίες Συνωμοσίας και ο εθνικός διχαστής.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με όλη την ευθύνη του λόγου μου, θέλω να σας επισημάνω, μερικά πράγματα που αν τα κρατήσω για μένα, ίσως είναι αργά για τον κλάδο.
Τις τελευταίες μέρες, έχετε λάβει στο mail σας, μία πρόσκληση από το σωματείο των Αθηνών, που σας καλεί σε ένα συνέδριο για να βάλουνε τα πράγματα στη θέση τους.
Δεν είναι συνέδριο, είναι συγκέντρωση. Είναι μία συγκέντρωση με συγκεκριμένο, οργανωτή, και συγκεκριμένο σκοπό.
Όλα γίνονται στο βωμό της αυτοπροβολής και του ιδίου όφελος, δεν τους ενδιαφέρει η ουσία.
Ο στόχος της συγκέντρωσης είναι η έκθεση, που φυσικά θα έχει χορηγούς πολυεθνικές, πλατφόρμες, και Ηλεκτρικά οχήματα που κράζουν καθημερινά, και αναπαράγουν στα ΜΜΕ ότι είναι καταστροφή του κλάδου.

Τελικά, ποιος, δουλεύει, ποιον ????

Φέρνουν στην Αθήνα, Ευρωπαίους, ταξιτζήδες, για να μας δώσουν, τα φώτα τους ??? και τον εκσυγχρονισμό τους ???, να ανταλλάξουν απόψεις ???, αλλά ποιες απόψεις ???.
Αυτές, που υλοποίησαν (οι Ευρωπαίοι) με τις συμφωνίες, που έχουν κάνει, σε συνεργασία, με τις κυβερνήσεις τους, και έχουν νομιμοποιήσει τα ΙΧ ???.
Μήπως τις απόψεις, να τοποθετήσουν, ίδιες πινακίδες τα ταξί με τα Ι.Χ. ή την αναλογία που υπάρχει ανάμεσα στα ταξί και τα Ι.Χ. των πόλεων τους.

Έχουν νομιμοποιηθεί τα Ι.Χ. με την ανοχή και τις συμφωνίες των συνδικαλιστών της Ευρώπης.
Μήπως θέλετε να φέρετε τέτοια έθιμα και στην Αθήνα.

Τώρα για όσους θέλουν να διευρύνουν τα σύνορα, των ταξί και στα βάθη της άπω ανατολής, σας ενημερώνω ότι η ομοσπονδία, είναι μέλος της IRU (Παγκόσμιος Οργανισμός μεταφορών) εδώ και μία δεκαετία.
Ο Οργανισμός αυτός, είναι ισότιμος, συνομιλητής, στην Ευρωπαϊκή ένωση.

Για αυτό τις θεωρίες συνωμοσίας, και τις κορώνες περί διχασμού, να τις κρατήσουν κάποιοι για πάρτη τους,
το μήνυμα το πήραν, από το κλαδικό συμβούλιο που έγινε στην πόλη του Βόλου.
Δεν σεβάστηκαν τα 87 σωματεία και ραδιοταξί που συμμετείχαν, και τώρα έχουν το θράσος να καλούν όλους εσάς σε μία φιάσκο συγκέντρωση για ίδιο όφελος.
Ο κλάδος είναι ενωμένος, παρά τις τάσεις ανωτερότητας, που θέλουν να επιβάλουν κάποιοι.
Τα ίδια έκαναν την εποχή που πρόεδρος του ΣΑΤΑ, ήταν ο αείμνηστος, Μανώλης Μπαντουράκης, ήθελαν να προβάλλονται και να εξουσιάζουν τον κλάδο, χωρίς καμία ουσία.

*** Φιλικά, προς τα μέλη, της διοίκησης που συνδιοργανώνει την συγκέντρωση και έχουν άγνοια, σε σχέση με αυτά που τους παρουσιάζουν.
Μην είστε αφελείς, ο κλάδος έχει ανάγκη από ενημερωμένους συνδικαλιστές, και όχι κατευθυνόμενους.
Ο έχων το πρόσταγμα της οργάνωσης, δίνει και κατευθύνσεις ανάλογα και σίγουρα, όχι για το καλό των ταξιτζήδων.
Η ομοσπονδία τις επόμενες μέρες θα δημοσιεύσει, αναλυτικό δελτίο τύπου, για πλήρη ενημέρωση, στην ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ, της πρόσκλησης για τη συγκέντρωση αυτή.

Πετράκης Λευτέρης
Γ. Γραμματέας ΠΟΕΙΑΤΑ