Οι Κοιμώμενοι Ξυπνήσανε

 Οι Κοιμώμενοι Ξυπνήσανε

Κύριοι εξαφανισμένοι, έπρεπε να βγάλει η Ενωτική Κίνηση Ταξί ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα της Αθήνας για να σηκωθείτε από τον λήθαργο που έχετε πέσει και να κατηγορήσετε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας και γενικά την παράταξη της Ενωτικής Κίνησης. Μάλλον έχετε πάθει άνοια, διότι ξεχνάτε ότι πριν από 15 μήνες αυτή η παράταξη ήταν που έλαβε από όλους τους συναδέλφους στην επικράτεια το 46% και δέκα έδρες και την Νέα Πνοή την έστειλε στην αντιπολίτευση όπου βρίσκεστε τώρα εσείς και ανεβάζετε κείμενα περί ύπνου και ξύπνιου και εκεί θα παραμείνετε αν συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο.
Κατηγορείται εμάς για απραξία ενώ όλη η Ελλάδα γνωρίζει την δουλειά που έχει κάνει η Ομοσπονδία προκειμένου να διεκδικήσει πράγματα και να προχωρήσει μπροστά τον κλάδο και θα συνεχίσει να πράττει κατά αυτόν τον τρόπο.
Το ποιος κάνει ζημιά στο κλάδο σπέρνοντας την διχόνοια με ανακοινώσεις, αναφερόμενος σε καταξιωμένα στελέχη του κλάδου και παροτρύνοντας τους να φύγουν και να αλλάξουν παράταξη φαίνεται ξεκάθαρα ότι είσαστε εσείς και τα στελέχη σας. Συνεργάτες που έχουν πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια μαζί δεν πουλιούνται.

ΥΓ:
Εάν έχετε συναινετική διάθεση στηρίξτε το προεδρείο και βάλτε  ένα λιθαράκι από το όραμα σας, στο όραμα που έχει αυτό το Προεδρείο, η αρχή έχει γίνει !!!
Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών είναι σε δημόσια διαβούλευση……σύντομα και νόμος.
Η ΠΟΕΙΑΤΑ διεκδικεί και κάνει πράξεις αυτά που υπόσχεται!!!

Του Γ. Γραμματέα της ΠΟΕΙΑΤΑ
Πετράκη Λευτέρη