Οι “καλικάντζαρο-ανακοινώσεις”, οι συνωμοσιολόγοι ala carte και η επανάσταση του “ακομμάτιστου αγκαζέ” !!!

Οι “καλικάντζαρο-ανακοινώσεις”, οι συνωμοσιολόγοι ala carte και η επανάσταση του “ακομμάτιστου αγκαζέ” !!!

Παραμονές του νέου έτους, μόνο ανακοινώσεις για τα χρόνια πολλά και ευχές, με υγεία και αναίμακτα χιλιόμετρα, σε όλους τους συναδέλφους, θα περίμενα από το σωματείο των Αθηνών.

Δυστυχώς, κάποιοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν ξανά και παραπλανητικά, όπως κάνουν πάντα!

Καλικαντζαρίστικες ανακοινώσεις, όμως, με ήξεις, αφήξεις, δεν γίνεται να διαβάζουμε.

Κύριε συντάκτη των ανακοινώσεων του ΣΑΤΑ, δεν μπορείς να γράφεις, “Δεν αποκλείουμε την ηλεκτροκίνηση για όποιο συνάδελφο επιθυμεί αλλά δεν παροτρύνουμε τον κλάδο να επενδύσει σε κάτι ασύμφορο, και αντιεπαγγελματικό” !

Δεν θέλεις, δεν επιθυμείς, μην αγοράσεις ηλεκτροκίνητο όχημα! Δεν γίνεται όμως εμείς, να μην ανακοινώσουμε την επιδότηση του Υπουργείου, για όσους συναδέλφους επιθυμούν να μεταβούν στην ηλεκτροκίνηση.

Διατεταγμένε αρθρογράφε, αυτοσχεδιασμού, της καλής ή της κακιάς ώρας, εσύ ξέρεις, όσα πτυχία και αν διαθέτεις και χωρίς να έχεις δουλέψει ούτε ένα λεπτό ταξί, αλλά πληρώνεσαι για να το εκπροσωπείς, διοργανώνεις εκθέσεις για το ταξί και τοποθετείς ως εκθέματα ηλεκτροκίνητα οχήματα, κληρώνεις ηλεκτροκίνητο μηχανάκι ως “τάση της εποχής” γιατί, δεν είχες, εκεί και μία ταμπέλα ή ένα “ενημερωτικό σημείωμα” από αυτά που διαρκώς βομβαρδίζεις για κάθε λόγο τον κλάδο, να αποτρέπεις τους συναδέλφους ακόμα και με πλακάτ διαμαρτυρόμενος και λέγοντάς τους ότι είναι ασύμφορο ή αντιεπαγγελματικό να αγοράσουν ένα τέτοιο όχημα; Γιατί δεν μίλησες εκεί για “τυρί και φάκα” ala carte “συνωμοσιολόγε” ;

Όλα στο βωμό του χρήματος και της προπαγάνδας τελικά;

Αγαπητοί συνάδελφοι, για να λέμε τα σύκα – σύκα και την σκάφη – σκάφη, γνωρίζετε όλοι ότι από το 2026 τα καινούργια ταξί που θα ταξινομούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πρέπει να είναι ηλεκτρικά.
Κάτι τέτοιο όμως, με τις παρούσες συνθήκες, φυσικά και αποτελεί σενάριο θερινής νυκτός και δεν πρόκειται να εφαρμοστεί. Θα γίνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι υποδομές, ώστε να είναι τα ταξί βιώσιμα και να μπορούν να ανταποκριθούν ως οχήματα πλήρως στις καθημερινές μας απαιτήσεις.
Περίπου στο 2036 υπολογίζεται ότι θα συμβούν όλα αυτά.

Ευτυχώς για την Ομοσπονδία και τους συναδέλφους, υπάρχουν άριστες σχέσεις με το κυβερνών κόμμα, και αυτές θα συνεχιστούν με όποια κυβέρνηση κι’ αν έρθει στην εξουσία.
Είμαστε αντικειμενικοί. Δεν μπερδεύουμε τα πράγματα και ξεχωρίζουμε, τα προσωπικά μας πιστεύω με τα συνδικαλιστικά!

Ο “ευρωπαίος συνδικαλιστής” που ξεπουλήθηκε με το νόμο 4093/12 και τον 4530/18 και συμβιβάστηκε με μία απλή φωτογραφία λίγο πριν την ψήφιση των νόμων αυτών, έχει εδώ και καιρό μπλέξει τον κλάδο σε νέες περιπέτειες.
Δηλώνουμε παρόντες ασχέτως των αντίξοων συνθηκών που μας έφεραν οι νόμοι αυτοί και θα συγκρουστούμε με τον οποιονδήποτε για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.

Σας κοιτάζουμε στα μάτια και σας παρουσιάζουμε την πραγματική εικόνα και όχι αυτή που κάποιοι θέλουν να ακούσουν.

Δεν υπάρχουν δρόμοι με ροδοπέταλα. Στο σταυροδρόμι για μας υπάρχει ο δρόμος της αντικειμενικότητας και ο δρόμος των ψευδαισθήσεων και της προπαγάνδας που δεν αποτελεί για μας το μονοπάτι που θέλουμε να πορευτούμε μαζί με τους συναδέλφους μας.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αναίμακτα χιλιόμετρα!!!