Καμία κρυφή ατζέντα, κανένας μυστικισμός

Τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιήθηκαν δυο συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και εκεί ενημερώθηκαν όλοι για τις συζητήσεις του Προεδρείου με το Υπουργείο Μεταφορών .

Δεν υπάρχει κανένα νομοσχέδιο που να αφορά το ταξί ή τα ενοικιαζόμενα με οδηγό. Υπάρχουν κάποιες διατάξεις θεσμικού χαρακτήρα που θα ενταχθούν στο νομοσχέδιο για τα νέα διπλώματα και τα ιστορικά αυτοκίνητα. Αυτές οι διατάξεις αφορούν : α. την συνιδιοκτησία ΕΔΧ ταξί, β. τις ποινές που επιβάλλονται σε παραβάσεις του Κανονισμού Λειτουργίας, γ. τις ειδικές άδειες, δ. τα πειθαρχικά συμβούλια και ε. τον τρόπο ταξινόμησης 7θέσιων -9θέσιων οχημάτων ως ταξί.

Καμία κρυφή ατζέντα, κανένας μυστικισμός.

Η Ομοσπονδία δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε αγώνες δημοσιότητας. Όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα ανακοινώνεται. Ο καθένας μπορεί να λέει και να ισχυρίζεται ότι θέλει. Νόμιμο και δωρεάν είναι. Η Ομοσπονδία όμως δεν θα παίξει ποτέ με την ψυχολογία των συναδέλφων. Άλλωστε, το ψέμα μπορεί να βγάλει λουλούδια, ΠΟΤΕ όμως δεν θα βγάλει καρπούς.

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις του κ. Κεφαλογιάννη στο συνέδριο ” International Energy Exhibition of Greece ” η θέση της Ομοσπονδίας είναι σταθερή και αταλάντευτη. Είμαστε αντίθετοι με οποιαδήποτε αλλοίωση των κανόνων που ισχύουν για τις επιβατικές μεταφορές με όποιον τρόπο υπαγορεύονται ή προωθούνται.