Ευρωπαϊκό συνέδριο στην Αθήνα για την εκπαίδευση των οδηγών ταξί

Ευρωπαϊκό συνέδριο για την εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών ταξί θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα.

Το συνέδριο με τίτλο: «Εκπαιδεύοντας τους αυριανούς οδηγούς ταξί» απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου των ταξί και τους φορείς στο χώρο των μεταφορών.

Πιο συγκεκριμένα, τo συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα με διερμηνεία στα Ελληνικά και συνδιοργανώνεται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και τον οργανισμό International Road Transport Union (IRU) εκ μέρους της διακρατικής κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου TAXIstars.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιασθεί και το καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό TAXIstars για επαγγελματίες οδηγούς ταξί που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και την εργασιακή τους καθημερινότητα.

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό «TAXIstars για επαγγελματίες οδηγούς ταξί» θα διατίθεται δωρεάν για χρήση σε υπολογιστή, καθώς και κινητές συσκευές (smartphones και tablets), σε 7 γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, και Φινλανδικά).

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συνέδριο μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα https://www.iru.org/en_events-2015-taxistarsfinalconferencetrainingtaxidrivers και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους η οποία είναι δωρεάν.

 

Επισυνάπτεται σε pdf το πρόγραμμα του συνεδρίου.