ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Γ.Γ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΑΚΗ

Αθήνα 1/8/23

Η Ομοσπονδία  δεν βαυκαλίζει τους συναδέλφους με συνεχόμενες ανακοινώσεις για αγώνες χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα  και να ενστερνίζεται μόνιμα κινήσεις άλλων σωματείων με σκοπό την αυτοπροβολή της .

Ως το ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο έχει υποχρέωση να κρατάει χαμηλούς τόνους και με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να υπερασπίζεται με σταθερά βήματα  τα προβλήματα του κλάδου αποβλέποντας μακροπρόθεσμα  σε έναν εκσυγχρονισμό που επιβάλλουν οι καιροί.

Οι ανακοινώσεις πρέπει  να είναι σοβαρές και μετρημένες με   σκοπό την  ενημέρωση των συναδέλφων για τα αποτελέσματα των όσων έχουμε καταφέρει και τις συναντήσεις που επιδιώκουμε , ώστε να  πάει ο κλάδος ένα βήμα μπροστά και όχι να είμαστε μόνιμα σε επιθετική στάση χωρίς να φέρνουμε λύσεις και να κουράζουμε τους ήδη κουρασμένους και ταλαιπωρημένους συναδέλφους μας με μακροσκελέστατα δελτία τύπου που δεν λένε τίποτα το ουσιώδες πάρα είναι αυτάρεσκα  και αλαζονικά.

Η Ομοσπονδία με την δουλειά και την συνεργασία των σωματείων Θεσσαλονίκης, Χανίων ,Ρόδου, Κέρκυρας ,Μυκόνου , Κω, Ζακύνθου έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σας παραθέτουμε  προς ενημέρωση κάποιες προγενέστερες κινήσεις της Ομοσπονδίας πριν φτάσουμε στην αγωγή και τα επιτυχημένα ασφαλιστικά κατά της Get Transfer.

  • 8/1/20 ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Σ.Ε.Ε.ΜΕ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ   ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

  • 10/7/20 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Σ.Ε.Ε.ΜΕ

  • 29/5/20 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Ο εκσυγχρονισμός του κλάδου θα γίνει σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής  όποιος καταλαβαίνει και αντέχει θα παραμείνει στον κλάδο  ως σωστός επαγγελματίας και σωστός συνδικαλιστής.

Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν και άλλες επιλογές και ας καταλάβουν πλέον ότι όταν ένας μουχλιασμένος καρπός ακουμπήσει έναν υγιή σαπίζουν και οι δυο.

Μέτρο προστασίας σε αυτήν την περίπτωση είναι η απόσταση.

Η Ομοσπονδία κρατάει απόσταση, δεν ασχολείται με αυτούς που επιδεικτικά τραβάνε το δικό τους  δρόμο και συνεργάζεται μόνο με τα υγιή συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου.