Θεσσαλονίκη 24.1.11

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήσαμε και αναδείξαμε στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις του Ρ/Ταξι “ΛΕΥΚΟΣ  ΠΥΡΓΟΣ” την ψηφιακή διαχείριση κλήσεων και ασφαλείας των οδηγών του συνεταιρισμού μας.

Η παρουσίαση του όλου συστήματος που λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία και στο σκέλος των κλήσεων, και της ασφαλείας των μελών μας από κακόβουλες ενέργειες Η παραπάνω επίδειξη έγινε από  ειδικευμένα στελέχη της εγκαταστατριας εταιρίας.

Το ταξίδι της ψηφιακής πλοήγησης άφησε στους παρευρισκομένους θετικές εντυπώσεις ,θετικά ήταν τα σχόλια όλων των επισκεπτών και για την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γ.Γραμματεας της Ομοσπονδίας Πάρις Κισσαςκαι ο Γ.Γραμματεας Ν. Προσώπων Πάρις Ξυλένιος ,Το Περιφερειακό Συμβούλιο Μακεδονίας με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του, Τα Δ.Σ. των Ρ/Ταξι της Θεσσαλονίκης .ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .MERCEDES.EURO TAXI,Tα Περιφερειακά Σωματεία Αριδαίας Βεροιας,Γουμενισσας,Εδεσσας,Θεσσαλονικης,Κιλκις,Ναουσας,Χαλκιδικης.

Έντονο  το ενδιαφέρων στο σύστημα πλοήγησης  και των παρευρισκομένων εκφωνητριών αφού αποτελεί μέρος της εργασίας των

Το διάλλειμα ήταν απαραίτητο για να εκμεταλλευτούν οι παρόντες την παρουσία των στελεχών της ομοσπονδίας να πλουτίσουν τις γνώσεις τους στην ενημέρωση

Για το Δ.Σ.

Ο                                                    Ο

Πρόεδρος                                   Γραμματέας