Δράσεις Π.Σ και σωματείων

24/2/10 

Σωματείο Κατερίνης διοργανώνει Γεν. Συνέλευση για το φορολογικό με συμμετοχή εκπρόσωπου της ομοσπονδίας.

25/2/10

Το σωματείο Ερμής της Θεσσαλονίκης διοργανώνει στα γραφεία του σωματείου συζήτηση με θέματα: Α) Φορολογικό- Ομιλητής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της επιτροπής οικονομικών της βουλής κος Κουτμερίδης Στάθης Β) Ασφαλιστικό-Ομιλητής ο Δ/ντης ΟΑΕΕ ανατολικού τομέα Θεσσαλονίκης κος Ζυγκερίδης Κώστας

28/2/10

Το περιφερειακό συμβούλιο κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει ημερίδα στην Θεσσαλονίκη με θέματα: Φορολογικό – Θέματα ραδιοταξί – Μέτρα προστασίας του οδηγού ταξί .Παράστησαν ο Υφ/γος προστασίας του πολίτη κος Βούγιας , ο Γραμματέας του ΥΜΕ κος Τσιόκας ο Αντ/μαρχης κος Παλαιστής και ο Αντ/δρχος κος θ  Αθανάσαρος.

10/3/10

Το σωματείο Βόλου οργανώνει Γεν .Συνέλευση με ένα από τα θέματα το φορολογικό όπου και παρέστησαν εκπρόσωποι της ομοσπονδίας.

15/3/10

Τα σωματεία του νομού Δράμας οργάνωσαν σύσκεψη στελεχών και μελών του κλάδου για το φορολογικό. Η Συζήτηση έγινε με εκπροσώπους από την ομοσπονδία.

16/3/2010

Στην Κοζάνη οργανώθηκε ενημερωτική Γεν. Συνέλευση για το φορολογικό. Παραβρέθηκαν και στελέχη των γύρο νομών της περιφέρειας. Στην συνέλευση κεντρικοί ομιλητές ήταν στελέχη της ομοσπονδίας.