Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και όσα ακολούθησαν τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή κακώς διόγκωσαν την αγωνία και την ανησυχία των συναδέλφων  μας για το μέλλον του ταξί. Και μόνο το γεγονός ότι δεν υφίσταται πλέον νομοσχέδιο Ραγκούση συνιστά επιτυχία για τον κλάδο μας.

Ένα έτοιμο νομοσχέδιο περιμένει το νέο υπουργό Μεταφορών μετά την παραίτηση  του Μάκη Βορίδη. Εμείς ως διοίκηση συνιστούμε ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να δούμε πως διαμορφώνεται η νέα κατάσταση.

Η εικόνα που έχουμε από τον πολιτικό κόσμο είναι ότι κανένα νομοσχέδιο που αφορά ζητήματα σαν το δικό μας- πλην αυτού που ψηφίστηκε χθες δεν θα φτάσει στην ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση. Συνεπώς οι όποιες εξελίξεις αφορούν το νομοσχέδιο για τα ταξί το πιθανότερο είναι ότι θα απασχολήσει την κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές. Ακόμη όμως κι αν δε συμβεί αυτό , εμείς ως κλάδος έχουμε τα αντανακλαστικά να παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις εξελίξεις κι αν χρειαστεί να αντιδράσουμε ανάλογα. Προς το παρόν δεν χρειάζεται κανένας πανικός, καμία κίνηση. Μόνο υπομονή και  αυτοσυγκράτηση…

Ο πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Θύμιος Λυμπερόπουλος                                  Κώστας Δήμος