ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΟΕΙΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ 31-05-2021

Στις 30 Ιουνίου λήγει η παράταση στην θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. Αν δεν δοθεί άλλη παράταση, τότε από την 1η Ιουλίου υποχρεωτικά θα πάμε σε διοίκηση διορισμένη από το Πρωτοδικείο. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος κατανοεί την αναγκαιότητα διεξαγωγής των εκλογών άμεσα και σίγουρα πριν από τις 30 Ιουνίου. Από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένα νομικό κώλυμα και μπορεί να πραγματοποιηθεί το συνέδριο, η νέα διοίκηση που θα προκύψει θα έχει νωπή εντολή από τους συναδέλφους να διαπραγματευτεί με την κυβέρνηση τα ζητήματα του κλάδου μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα και η διοίκηση την αντιμετωπίζει με ευθύνη και σοβαρότητα και όχι με βιασύνη και προχειρότητα.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α σε συνεδρίασή του σήμερα 31/05/2021 , αποφάσισε την διεξαγωγή εκλογών στην Αθήνα, στις 19-20/06/2021 και ώρα έναρξης 10 π.μ. στον πολυχώρο Μάνος Λοΐζος, Θηβών 243, Νίκαια. Αν η συνέλευση ματαιωθεί λόγω έλλειψης απαρτίας, επαναλαμβάνεται στις 26-27 Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00 και στον ίδιο τόπο.

Στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ και μετά από την τοποθέτηση των παρατάξεων για την νομιμότητα ή μη των εκλογών διεξήχθη ψηφοφορία και αποφασίστηκε με πλειοψηφία (11 ψήφοι υπέρ – 7 κατά) η διενέργεια εκλογών στις ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν. Από τους τρεις συμβούλους που δεν κατάφεραν να έρθουν στην συνεδρίαση, οι δύο δήλωσαν ότι θα καταψήφιζαν την πρόταση.   Στο επόμενο συμβούλιο θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός, θα κατατεθεί προς έγκριση η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και θα διευθετηθεί κάθε λεπτομέρεια που αφορά το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.